Ex Libris Mirka Zákravská W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) (1957)
Przedstawia rybę, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Mirka Zákravská. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.