Widok na osiedle przy ulicy Manifestu Połanieckiego, Racławickiej we Wrzeszczu / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1979)
Przedstawia domy na skrzyżowaniu ulic Manifestu Połanieckiego i Racławickiej w Gdańsku Wrzeszczu, 1980 rok.