Ex Libris Krystyny Staniewicz J. B. - Budzyńska, Joanna (1985- ). (2013)
Przedstawia w górnym tłoczeniu oko, dookoła źrenicy napis: Ex Libris Krystyny Staniewicz, obok siedzi naga kobieta. W dolnym tłoczeniu oko na pniu drzew, obok którego stoi kobieta. Pod wyciskiem płyty ołówkiem nazwa: Oko - ona - oko, sygn. i autograf aut., symbol techniki graf. oraz data.