[Afisz. Incipit] Ogłoszenie starosty powiatowego sławieńskiego o obowiązku zgłoszenia pozwoleń na prowadzenie pojazdów mechanicznych. (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią ogłoszenia.
Keywords: Sławno (Polska, powiat sławieński) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.