Ulica Długa, II usuwanie starych fundamentów poczty i starych urządzeń wodociągu i kanalizacji, usuwanie pali [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia stare fundamenty budynku poczty przy ul. Długiej 22, 1952 r.