[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Wobec wejścia w życie z dniem 13 lutego 1946 r. dekretu ... / Zarząd Miejski w Gdańsku. Wydział Kwaterunkowy. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o nakazie zgłoszenia lokali użytkowych.