[Afisz. Incipit] Zarządzenie zgodnie z poleceniem Starostwa Powiatowego ... / Sławiński Stefan. - Sławiński, Stefan (polityka) (Zarząd Miejski w Lęborku, 1948)
Afisz informujący o szczepieniu trzodu chlewnej 12.03.1948 r.