Wolność od fałszywego świadectwa jako warunek autentycznego życia we wspólnocie / Dariusz Adamczyk. - Adamczyk, Dariusz (1970- )
1. Wykroczenia przeciwko ósmemu przykazaniu Dekalogu w świetle Katechizmu Kościoła Katolickiego. 2. Wolność życia w prawdzie.