Ex Bibliotheca Włodzimierza Egiersdorffa SC. - Ostoja-Chrostowski, Stanisław (1900-1947) (1930)
Tarcza owalna z herbem Poraj otoczona ornamentem. Napis u dołu: Ex Bibliotheca Włodzimierza Egiersdorffa.