Ul. Strzelecka, strona zachodnia / foto Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia gmach Sądu przy ul. Nowe Ogrody (dawniej Karola Świerczewskiego) oraz wylot ul. Strzeleckiej w Gdańsku, ok. 1985 r.