[Afisz. Incipit] Nauczyciele i Wychowawcy! Zadokumentujcie swój akces do wysiłku nad moralną odbudową człowieka, głosując na listę Bloku Demokratycznego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do głosowania na Blok Demokratyczny w wyborach w 1947 r.