Ex Libris Herbert Und Norbert Ott / J. N. - Naha, Johann (1902-1982) (1962)
Na tle skały tarcza z dwoma niedźwiadkami trzymającymi rylce w łapach, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Herbert Und Norbert Ott. Sygn. aut w obrębie kompoz.