Ex Libris Herbert Und Norbert Ott - Naha, Johann (1902-1982).; Ott, Herbert (1915-1987).; Ott, Norbert H. (1942-2025) ([S. l., 1962)
Na tle skały tarcza z dwoma niedźwiadkami trzymającymi rylce w łapach, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Herbert Und Norbert Ott. Sygn. aut w obrębie kompoz.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko aut., data wg inwen. zbioru ekslibr.
Keywords: Ekslibrisy -- Niemcy -- 20 w