Imre Madách - Tragedia człowieka = Az ember tragédiája / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny prapremiery, która miała miejsce 18.09.1971 r. w Teatrze Wybrzeże. Reżyseria Mátyás Giricz, scenografia Ágnes Gyarmathy, muzyka Ryszard Gardo, kierownictwo muzyczne Jerzy Michalak.