[Afisz. Incipit] Ze względu na możliwość zakażenia się chorobami zakaźnymi ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zakazie pica wody surowej.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1990.