Słownik terminologii medialnej red. Walery Pisarek ; aut. Roman Bartoszcze [et al.]. - Bartoszcze, Roman (1960-2004) (TAiWPN Universitas, 2006)
Zawiera tekst słownika drukowanego ponadto umożliwia wyszukiwanie tekstu (słów) w tekstach haseł.