Gdynia-America Line - Miscewy, Mieczysław (1927-2015). ([S.l. : s.n.], 1969)
Plakat GAL z liniowcem Batory.
Keywords: Gdynia-Ameryka Linie Żeglugowe -- plakaty; Batory (liniowiec oceaniczny) -- plakaty; Plakaty -- Polska -- 1945-1970.