[Afisz. Incipit:] Katedra Historii Architektury Powszechnej i Koło Studentów Architektury Politechniki Gdańskiej urządzają w dniach od 6-12 lutego 1947 roku 3-cią wystawę rysunków studentów ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wystawie.