Promenade und Südbad - Stengel & Co. (Dresden : Kunstanstalt Stengel & Co., 1900)
Przedstawia Łazienki Południowe w Sopocie oraz prowadzącą do nich promenadę, ok. 1915 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- wydawnictwa ilustrowane