Zakład wylęgowy drobiu w Sztumie-Zajezierze. (Kwidzyn : Związek Samopomocy Chłopskiej Zrzeszczenie Hodowców i Producentów Drobiu w Sztumie, 1948)
Afisz inf. o uruchomieniu zakładu 15.02.1948 r.
Keywords: Drób -- hodowla -- Polska -- 1945-1970.; Sztum (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne