[Afisz. Incipit] Ostrzeżenie. Wojna w swym niszczycielskim pochodzie ... / Jerzy Skarzynski. - Skarżyński, Jerzy Stanisław (1911-2003) ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zakazie niszczenia zieleni miejskiej 27.02.1946 r.