Klavier-Abend Eugen d'Albert - John und Rosenberg Buchhandlung (Gdańsk). (Danzig : [s.n.], 1926)
Druk z programem wieczoru artystycznego, który miał miejsce w gdańskim Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma) 21 kwietnia 1926 r. ; na odwrocie reklama sklepu muzycznego Vox-Haus.
Keywords: Reklama -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- źródła; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- życie artystyczne