[Afisz. Incipit] Szczera krytyka i samokrytka na zebraniu wyborczym ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz propagandowy nawołujący do aktywności na zebraniach Rady Zakładowej.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.