Zlot 3000 Ochotniczej Rezerwy Milicji Obywatelskiej Województwa Gdańskiego. (Gdańsk : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o zlocie, który miał miejsce 30.11.1946 r.
Keywords: Ochotnicza Rezerwa Milicji Obywatelskiej -- 1945-1970 -- druki ulotne