[Afisz. Incipit] Plastycy Gdańscy swojemu miastu Maria Zabłocka Andrzej Gondek Józef Jezierski marzec - kwiecień 1966 ... / Związek Polskich Artystów Plastyków, Biuro Wystaw Artystycznych Sopot. ([wydawca nieznany], 1966)
Sztrajfa informująca o wystawie w Salonie Wystawowym BWA w Gdyni przy ul. Derdowskiego 1.