[Ulotka. Incipit:] Obywatele! Polacy! 30 czerwca w niedzielę wszyscy do głosowania! (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Ulotka zachęcająca do głosowania 3xtak.
Keywords: Referendum -- Polska -- 1946 -- druki ulotne