Pożegnanie ZMS-owców - specjalistów okrętowych ze Stoczni im. Komuny Paryskiej i Stoczni Gdańskiej im. Lenina wyruszających na Kubę / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1972)
Przedstawia członków Związku Młodziezy Socjalistycznej, specjalistów okrętowych ze Stoczni Gdańskiej i Stoczni Komuny Paryskiej w Gdyni, żegnanych oficjalnie przed wyjazdem na Kubę, 1972 rok.