Pożegnanie ZMS-owców - specjalistów okrętowych ze Stoczni im. Komuny Paryskiej i Stoczni Gdańskiej im. Lenina wyruszających na Kubę - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1972)
Przedstawia członków Związku Młodziezy Socjalistycznej, specjalistów okrętowych ze Stoczni Gdańskiej i Stoczni Komuny Paryskiej w Gdyni, żegnanych oficjalnie przed wyjazdem na Kubę, 1972 rok.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Związek Młodzieży Socjalistycznej (1957-1976) -- fotografie; Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Gdańsk