Zniszczenia wojenne Orzeł Zygmuntowski na wieży Ratusza Głównego / fot. Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1946)
Przedstawia orła Zygmunta I Starego na wieży Ratusza Głównego, 1946 r.