Der Johannisberg bei Danzig / F. Bils. - Bils, Friedrich Heinrich (1801-1853) (Verlag der Buch- u. Kunsthandlung v. Fr. Sam. Gerhard in Danzig, 1845)
Przedstawia widok na punkt widokowy na Janowej Górze w Gdańsku-Wrzeszczu.