[Ulotka. Incipit] W czwartek dnia 9-go grudnia 1948 r. ... żałobna msza św. za dusze ś.p. pomordowanych i zmarłych podczas okupacji kupców ... ([wydawca nieznany], 1948)
Ulotka informująca o mszy św. w Tczewie w kościele św. Krzyża, 9 grudnia 1948 roku.