Gdynia basen pływacki. - Przedsiębiorstwo Upowszechniania Prasy i Książki "Ruch". ([Warszawa] : Wyd. RUCH, 1952)
Przedstawia basen na Polance Redłowskiej, ok. 1953 r.
Data wg przedstawienia i działalności wyd. Miejsce wydania wg wyd.