Rota przysięgi na wierność w Królestwie Polskiem [Inc.:] Ja NN. przyrzekam i przysięgam Panu Bogu Wszechmogącemu, w Trójcy Świętey Jedynemu, i na Świętą Jego Ewangelią, że będę na zawsze wiernym [...]. (s.n., 1815)
Druk ulotny - tekst roty przysięgi wierności wobec Aleksandra I.