Exlibris Jørgen Rasmussen F. R. L. - Larsen, Flemming Rud (1967)
Przedstawia wybrzeże morskie, na pierwszym planie przechylone drzewo, w którego korzeniach znajduje się jama, z której wychyla się morda lisa. Po wzburzonym morzu płyną dwa canoe, w górze krążą ptaki. Napis u góry: Exlibris i u dołu pod kompoz. Jørgen Rasmussen. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.