Ottmar Premstaller Ex Libris / Emil Kotrba. - Kotrba, Emil (1912-1983) ([wydawca nieznany], 1958)
Przedstawia mężczyznę czyszczącego zgrzebłem centaura, napis u góry: Ottmar Premstaller Ex Libris. Pod wyobrażeniem autograf artysty i data.