Ex Libris G.M. [Gianni Mantero] W. Ł. - Łuczak, Wojciech (1946- ). (1968)
Przedstawia fragment budowli megalitycznej, na blokach kamienyych litery: G.M. [Gianni Mantero], w głębi sylwetki kobiety i mężczyzny. Napis u góry: Ex Libris. Sygn. aut. w obrębie kompoz.