[Afisz teatralny. Incipit:] Występy gościnne Franciszka Rychłowskiego w 3-ch akt. sztuce H. Heijermansa Nad morzem / Teatr "Domu Marynarza" Mar. Woj. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o przedstawieniu 20.07.1946 r. Teatr "Domu Marynarza" Mar. Woj. Skwer Kościuszki 12.