Ex Libris Jana Planera / A. S. - Sołtan, Aleksander (1903-1994) (1962)
Przedstawia otwartą książkę na jej tle stylizowana tarcza herbowa z napisem: Ex Libris, u dołu na szarfie napis: Jana Planera. Sygn. aut w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut., technika graf. i data.