[Afisz teatralny. Incipit:] Lucjan Rydel - Jeńcy : Poemat dramatyczny w 3 aktach / Teatr Marynarki Wojennej. ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz teatralny informujący o inauguracyjnym przedstawieniu 28 października i dni następnych. Inscenizacja Gwidon Trzywdar-Rakowski, ilustracja muzyczna Aleksander Dulin.