[Afisz. Incipit:] Z ramienia Bloku Stronnictw Demokratycznych odbędzie się .... w sali kina "Kaszub" Wielki Wiec Sprawozdawczy. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o wiecu 08.06.1947 r. w Kartuzach.