Partyzanckim szlakiem - Neugebauer, Jacek (1934-2021). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Plakat przedstawia postać z pistoletem. Nazwisko autora w lewym dolnym rogu.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na plakacie.
Na plakacie dodatkowe informacje: jugosłowiański film wojenny; reżyseria Fadil Hadžić.
Keywords: Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Film jugosłowiański; Plakat; Plakaty -- 1945-1990.