Jubileusz 40-lecia Państwowej Szkoły Muzycznej II st. im. Fryderyka Chopina w Gdańsku-Wrzeszczu 1946-1986. ([wydawca nieznany], 1986)
Plakat jubileuszowy. Głowa Chopina na niebieskim tle z autografem Chopina. Brak autora.