Die Koenigshoehe bei Zoppot eingeweiht den 3. Aug. 1829 / Gottheil. - Gottheil, Julius (1810-1868) (Gedr. bei Wedel in Danzig, 1829)
Przedstawia widok na wzniesienie Królewskie Wzgórze w okolicach Sopotu z punktem widokowym. Na pierwszym planie wiejski dom i mężczyzna z dzieckiem.