[Afisz. Incipit] Miejski Klub Sportowy "Sopot" ... spotkanie tenisowe K.T. "Szczecin" - M.K.S. "Sopot" ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o spotkaniu 14-15 czerwca 1947 r.
Keywords: Tenis -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.