[Afisz. Incipit] Obywatele! Mija pięć lat ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1950)
Afisz informujący o uroczystościach z okazji rocznicy wyzwolenia Elbląga 8-12.02.1950 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła