[7. 2. 09 Danzig Keiserlich Werft mit Blick nach dem Hauptgebäude von S. V. aus] - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk : Karol Nowaliński, 1986)
Przedstawia Stocznię Cesarską w Gdańsku z fragmentem budynku dyrekcji, 07. 02. 1909 r.
Tyt. wg opisu na szklanym negatywie. Autor odbitki i data wg inwentarza PAN BG.
Fot. Gd.