[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Zgodnie z zarządzeniem Ob. Starosty Powiatowego w Lęborku ... za obszar zagrożony wścieklizną uznaję m. Lębork ... / Sławiński Stefan. - Sławiński, Stefan (polityka) (Zarząd Miejski w Lęborku, 1947)
Afisz z treścią zarządzenia.