[Afisz. Incipit] Zarządzenie. Zgodnie z zarządzeniem Ob. Starosty Powiatowego w Lęborku ... za obszar zagrożony wścieklizną uznaję m. Lębork ... - Sławiński, Stefan (polityka). (Lębork : Zarząd Miejski w Lęborku, 1947)
Afisz z treścią zarządzenia.
Keywords: Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne