Sopot Uniwersytet Gdański - Wydział Ekonomiki Transportu / fot. A. Nowicki. - Nowicki, A. (fotografia) (Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia budynek Wydziału Ekonomicznego Uniwersytetu Gdańskiego w Sopocie, widok na plażę, ok. 1980 r.