Sopot Uniwersytet Gdański - Wydział Ekonomiki Transportu - Nowicki, A. (fotografia).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). ([Warszawa] : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1974)
Przedstawia budynek Wydziału Ekonomicznego Uniwersytetu Gdańskiego w Sopocie, widok na plażę, ok. 1980 r.
Miejsce i data wyd. wg działalności wyd.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe